Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
مهاجرت
Viewed 45 times 0 Answers
0
ما با استادی پرمیت و گواهینامه کبکی میتونیم Truck رنت کنیم؟
2021-09-28 10:43:00
Montreal
مهاجرت
#استادی پرمیت
0
Votes
0
Answers
45
Views
Similar Question:
#استادی پرمیت
اگه caq برای اپلای استادی پرمیت از داخل کانادا صادر بشه می شه از اون برای اپلای استادی پرمیت خارج از کانادا اقدام کرد یا دوباره درخواست caq باید داد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
2021-08-28 20:54:00
#Quebec City
[خارج از کانادا]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
46
Views
خواهرم ویزای توریستی داره و ما براش اپلای کردیم کالج و جوابش مثبت درامد سوالی که برای من پیش امده ، خواهر من ویزا داره توریستی و میتونه بیاد و تو فرودگاه استادی پرمیتش و بگیره ولی دیروز یه ایمیل امد که پاستون و تا ۳۰ روز وقت دارید بفرستید ویزا بخوره قبلا اینطوری نبود شما دلیلش و میدونید و اطلاعاتی در این زمینه دارید سپاس
2021-09-03 23:52:00
#Canada
[ویزای توریستی]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
48
Views
خواهرم ویزای توریستی داره و ما براش اپلای کردیم کالج و جوابش مثبت درامد سوالی که برای من پیش امده ، خواهر من ویزا داره توریستی و میتونه بیاد و تو فرودگاه استادی پرمیتش و بگیره ولی دیروز یه ایمیل امد که پاستون و تا ۳۰ روز وقت دارید بفرستید ویزا بخوره قبلا اینطوری نبود شما دلیلش و میدونید و اطلاعاتی در این زمینه دارید سپاس
2021-09-03 23:56:00
#Montreal
[ویزای توریستی]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
45
Views
من بواسطه همسرم که ویزای استادی پرمیت دارن owp دارم و پسرم ویزای ویزیتوری حالا خودم میخوام برای استادی پرمیت اقدام کنم الان باید تنهایی اقدام کنم یا اسم اونهارو بعنوان افراد همراه در caq و ویزا بیارم؟
2021-09-19 02:45:00
#Quebec City
[برای استادی پرمیت]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
45
Views
جناب عرض میکنم سپاسگزارم اگر راهنمایی بفرمایید من داخل کانادا هستم و تمپرری ویزای م باطل شده و تمدید نکردم ولی ویزیتور ریکورد و استادی پرمیت هر دوتاشون را تا تابستون دیگه تمدید کردم من الان میخوهم از کانادا برم میدونم برای برگشت ، م احتیاح به ویزا دارن من میتونم این ویزا را از خارج کانادا برای هر دوشون اپلای کنم یعنی برای هر دوشون استادی پرمیت از خارج کانادا اپلای کنم براساس استادی پرمیت خودم؟ خیلی سپاس از وقت و پاسختون.
2021-09-29 20:49:00
#Canada
[استادی پرمیت]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
43
Views
من فارغ التحصیل شدم و اقدام کردم واسه PGWP که هنوز اپرو نشده از طرفی هم دعوت شدم واسه اپلای برای پروگرم مستر استریم(استان انتریو) که مدارک رو سابمیت کنم موقع سابمیت مدارک باید(فکر می کنم) implied status رو انتخاب می کردم که student رو انتخاب کردم البته هم استادی پرمیت و هم نامه ircc که اپلیکیشنم در حال برسی هست رو فرستادم واسشون به نظرتون الان یه وبفرم بزنم و اصلاح کنم اشتباهم رو اوکی هستش و موردی پیش نمیاد؟ پیشاپیش ممنونم از جوابتون??
2021-09-30 14:18:00
#Canada
[استادی پرمیت]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
47
Views
من دارم ریسابمیت می کنم استادی پرمیت قبلا تو استادی پلنم نوشته بودم با توجه به نیاز شرکت خانوادگی می خوام این رشته روبخونم و برگردم اونو گسترش بدم الان بعضی از می گن ذکر نکن این شرکت ماله پدرت هست بگو اونجا یک مهندس بودی و جاب افر بگیری کدومش بهتر هست به نظر شما؟
2021-10-02 02:41:00
#Canada
[استادی پرمیت]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
49
Views
من داخل کبک هستم برای تمدید و اینکه سوال اینه فرودگاه برای گرفتن استادی پرمیت انتخاب کردم
2021-10-03 12:17:00
#Quebec City
[استادی پرمیت]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
44
Views
من تو سایت cic اکانت باز کردم برای ویزای تحصیلی و اوپن وورک پرمیت همراه برای همسرم، یه مشکلی که دارم اینه که مبلغی که برای پرداخت زده با احتساب بایو متریک ۵۷۵ دلاره، در واقع یه ۱۰۰ دلار برای ورک پرمیت زده یه ۱۵۵ دلار هم برای اوپن وورک پرمیت ۱۵۰ برای استادی پرمیت ۱۷۰ برای بایومتریک میخواستم بدونم یه وقت اشتباه نزده باشم ؟
2021-10-03 12:50:00
#Canada
[برای ورک پرمیت]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
43
Views
برای استادی پرمیت توصیه می کنید بدون دریافت CAQ اپکلیشین ویزا رو سابمیت کنیم و بعد تا ویزا بررسی بشه جواب CAQ هم بیاد؟ بعضی ها میگن ممکنه دریافت CAQ طولانی بشه و اسک CAQ بشیم و از پروسه عادی بررسی ویزا خارج بشیم و فرآیند ویزا طولانی تر بشه ممنون میشم تجربتون رو بگین مرسی
2021-10-05 10:38:00
#Quebec City
[برای استادی پرمیت]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
45
Views
درباره سابقه بیمه ما از سایت بیمه تامین اجتماعی سه نوع سابقه میتونیم بگیریم اولیش بهش میگن سابقه تلفیقی که سالها و ماه ها و تعداد روز بیمه هر ماه را نشان میدهد و در انتها مینویسد مثلا ده سال و هفت ماه و هفت روز و اسمی از نام شرکت نمیاورد نوع دوم و سوم همان ها را مینویسد و نام شرکت ها را هم مینویسد و نوع سوم علاوه بر اینها میزان دستمزد را هم ذکر میکند حالا ما باید کدام را بگیریم؟ ممنون
2021-09-10 07:30:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
42
Views
اگر کسی در دانشگاهی در کبک تحصیل کنه، حتما باید برای گرفتن اقامت، از طریق برنامه مهاجرت خود کبک اقدام کنه یا میتونه از امتیاز تحصیل در کانادا استفاده کنه و برنامه مهاجرتی فدرال رو اقدام کنه؟
2021-08-30 01:27:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
44
Views
من با استادی پرمیت قصد گرفتن ویزا دارم و نمی دانم برای پسر ۷ ساله ام باید ویزیتوری رو را انتخاب کنم یا استادی پرمیت؟ ضمنا در حال حاضر که پذیرش فرم CAQ را برای پسرم با ویزیتوری دریافت کرده ام آیا میتوانم در گرفتن ویزا استادی پرمیت را برای او را انتخاب کنم؟ بسیار ممنون از راهنمایی شما
2020-12-26 10:15:44
#Montreal
مهاجرت
[استادی پرمیت]
مهاجرت
[ویزیتوری]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
47
Views
من فارغ التحصیل شدم و اقدام کردم واسه PGWP که هنوز اپرو نشده از طرفی هم دعوت شدم واسه اپلای برای پروگرم مستر استریم(استان انتریو) که مدارک رو سابمیت کنم موقع سابمیت مدارک باید(فکر می کنم) implied status رو انتخاب می کردم که student رو انتخاب کردم البته هم استادی پرمیت و هم نامه ircc که اپلیکیشنم در حال برسی هست رو فرستادم واسشون به نظرتون الان یه وبفرم بزنم و اصلاح کنم اشتباهم رو اوکی هستش و موردی پیش نمیاد؟ پیشاپیش ممنونم از جوابتون??
2021-09-30 14:18:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
47
Views
ممنون از پاسخگویی همیشگی شما من خودم ویزای دانشجویی و همسرم ورک پرمیت و م که دانش اموز هستند ویزیتوری گرفتیم ،الان قبل از ورود به کانادا برای مدرسه چه مدارکی باید همراهمون باشه؟ و ار اینجا میشه با مدرسه کانادا هماهنگ شد برای ثبت نام؟ و اینکه وقتی وارد شدیم مشکلی برای مدرسه پیش نمیاد چون ویزیتوری هستند و از همان هنگام ورود میتونند برند مدرسه؟ با تشکر
2021-09-22 07:41:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
44
Views
ایا با عکس کارت ملی برادرم میتونه نامه اصالت را برام بگیره؟
2023-09-16 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
46
Views
من تازه به سسکتون آمدم...ویزای کاری دارم..لطف میکنید برای گرفتن گواهینامه راهنمایی بفرمایید...ممنونم
2021-09-22 13:23:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
45
Views
دوستان امکان مهاجرت از کانادا به آمریکا هست؟بعد از چند سال اقامت تو کانادا میتونیم این کارو بکنیم؟
2023-02-09 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
49
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal